Evenimente > Conferinte

Romanian-Security-Fair-2014
________________________________________

   Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (A.R.T.S.) organizeaza expozitia dedicata tehnicii de securitate, Romanian Security Fair, care se va desfasura in perioada 8 - 10 octombrie 2014 in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.
   Expozitia se adreseaza tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si strainatate, dar si consumatorilor din acest domeniu. Tematica evenimentului implica nevoia de a raspunde unor provocari din ce in ce mai mari cu solutii performante precum si asigurarea unui nivel cat mai adecvat de securitate in mediul rezidential si business.
   Ca element de noutate, in cadrul Romanian Security Fair 2014 se va organiza sectiunea dedicata Protectiei Infrastructurilor Critice, deoarece economia moderna si calitatea vietii depind din ce in ce mai mult de dezvoltarea si securitatea acestora. Cum se poate apara societatea impotriva unui atac sau a unui dezastru natural sau provocat? Sectiunea Protectia Infrastructurilor Critice isi propune sa expuna si sa demonstreze tehnologii, produse si servicii de varf in domeniu, atat sub aspectul securitatii fizice cat si al securitatii cibernetice.

Sursa: romaniansecurityfair.ro